קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל
עוגות שיבולת שועל עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 131 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמרים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ג'ינג'ר Oatcakes, Oatcakes Staffordshire, ו עוגות שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף ב 2 כוסות מים חמים. מכסים במגבת גדולה ולתת לשבת עד התערובת היא מבעבעת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף סודה לשתיה ואבקת אפייה לתוך הבלילה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף את הבלילה למחבת על ידי 1/4 כוס (תצטרך לעבוד בקבוצות). מבשלים עד בועות טופס על החלק העליון של oatcake, על 2 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הצד התחתון הוא חום, על 1 דקה יותר. חזור עד הבלילה הוא נעלם, ואז לשרת מיד עם כל תוספות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס