עוגיות שיבולת שועל
עוגות שיבולת שועל עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 131 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמרים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ג'ינג'ר Oatcakes, Oatcakes Staffordshire, ו עוגות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח ושמרים.
להקציף ב 2 כוסות מים חמים. מכסים במגבת גדולה ולתת לשבת עד התערובת היא מבעבעת, על 1 שעה.
להקציף סודה לשתיה ואבקת אפייה לתוך הבלילה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
הוסף את הבלילה למחבת על ידי 1/4 כוס (תצטרך לעבוד בקבוצות). מבשלים עד בועות טופס על החלק העליון של oatcake, על 2 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הצד התחתון הוא חום, על 1 דקה יותר. חזור עד הבלילה הוא נעלם, ואז לשרת מיד עם כל תוספות נוספות.