עוגיות שיבולת שועל וצימוקים עם תערובת Truvia® אפייה
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים עם תערובת Truvia® אפייה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 91 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. . גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת דלעת עם תערובת Truvia ® אפייה, אפייה עם Truvia: עוגיות כריך ג'ינג'ר עם מילוי גבינת שמנת קינמון, ו מאפין רציני ותחרות כוכב אפייה Truvia (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בחמאת קערה גדולה לערבוב, תערובת Truvia ® אפייה, מולסה, ביצה ווניל עד חלקה.
בקערה שנייה, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מוסיף את החומרים יבשים לתערובת מוקרם, ערבוב עד אחיד. מערבבים בשיבולת שועל וצימוקים.
זרוק כפות של הבצק על גיליון עוגיות ungreased, משאיר 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים במשך 10 דקות או עד רק זהב בקצוות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגיות כדי מתלה חוט להתקרר לחלוטין.