קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות76
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב

עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב
עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב הן לקטו אובו צמחוני ומספק כ 76 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סירופ מייפל, ציפורן טחונה, זרעי פשתן טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. גן מלא לזניה טובה, אלוהים אדירים! עוגיות (עוגיות שיבולת שועל), ו ארוחת בוקר אנגלית מלאה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו מים וזרעי פשתן. בקערה גדולה שלבו את השזיפים, התמרים והצימוקים. מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תנו לתערובות זרעי פשתן ושזיפים לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3
בינתיים, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה ביצה ווניל. מקציפים פנימה את רסק התפוחים, סירופ המייפל וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שלב את שיבולת השועל, הקמחים, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מסננים תערובת שזיפים; מערבבים תערובת שזיפים וזרעי פשתן לבצק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
6
זרוק על ידי מעוגל כפיות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בחום של 350 במשך 8-11 דקות או עד להתייצבות. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתאריכים קצוציםתאריכים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרpitted שזיפים יבשים, קצוץpitted שזיפים יבשים, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון12 כפיות אבקת שוםזרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה12 כפיות אבקת שוםקליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמיםמים חמים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.