עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב
עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב הן לקטו אובו צמחוני ומספק כ 76 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סירופ מייפל, ציפורן טחונה, זרעי פשתן טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. גן מלא לזניה טובה, אלוהים אדירים! עוגיות (עוגיות שיבולת שועל), ו ארוחת בוקר אנגלית מלאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו מים וזרעי פשתן. בקערה גדולה שלבו את השזיפים, התמרים והצימוקים. מכסים במים רותחים.
תנו לתערובות זרעי פשתן ושזיפים לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה ביצה ווניל. מקציפים פנימה את רסק התפוחים, סירופ המייפל וקליפת התפוז.
שלב את שיבולת השועל, הקמחים, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מסננים תערובת שזיפים; מערבבים תערובת שזיפים וזרעי פשתן לבצק.
זרוק על ידי מעוגל כפיות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים בחום של 350 במשך 8-11 דקות או עד להתייצבות. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.