צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגיות שיבולת שועל תפוז חמוציות יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-48 ומחירו 15 סנט למנה מנות. 139 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, שיבולת שועל מגולגלת, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות שיבולת שועל חמוציות-כתומות , עוגיות שיבולת שועל חמוציות כתומות ועוגיות שיבולת שועל בריאות בחמוציות כתומות .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית טעם חמאה שקופה
2
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את הווניל, גרידת התפוז ותמצית התפוז.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והקינמון; מערבבים לתוך תערובת החמאה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל והחמוציות. זרוק על ידי כפות מעוגלות על דפי עוגיות לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
סחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובה
Twizzlers®
קרקר גרהם שלם, חצוי
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים (מ-4 ענפים גדולים)
4
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה. מניחים לעוגיות להתקרר על נייר אפייה במשך 2 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי עבור עוגיית שיבולת שועל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.