עוגיות שיבולת שועל תפוחים
עוגיות שיבולת שועל תפוחים דורשות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 60 קלוריות . תמורת 8 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 60. 23 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, שיבולת שועל לבישול מהיר, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. שיבולת שועל קינמון תפוחים , פאי רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , וחטיפי ארוחת בוקר של חמאת בוטנים ושיבולת שועל תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת העוגה, שיבולת שועל, סוכר חום וקינמון. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, רסק התפוחים, התפוח והצימוקים. מערבבים לתערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב.
זרוק על ידי ערימת כפיות במרחק של 2 אינץ' זו מזו על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להזהבה.
מניחים לעמוד 2 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון.