עוגיות שיש שוקולד
עוגיות שיש שוקולד הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר גס, תמצית לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, עוגיות לימון-ג'ינג'ר שיש, ו שוקולד מריר ועוגת שיש שוקולד צ'יפס לבן.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכר עד מעורבב היטב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים תמצית וניל, תמצית לימון ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, גירוד למטה הצדדים של קערה.להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי; זה יהיה רופף ומתפורר. ללוש בצק על ידי דחיפת כמויות קטנות ממך עם העקב של היד שלך במשך 1 עד 2 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מפזרים אבקת קקאו על אחד החצאים. ללוש עד קקאו כבר שולבו באופן מלא.לעצב כל חצי לתוך 8 דיסקים אינץ 'על 1 אינץ' עבה. עטפו את דיסקי הבצק בנפרד בניילון נצמד וקררו לפחות חצי שעה. לאחר שהבצק מקורר היטב, מניחים כל מחצית מהבצק הלוש בין שני יריעות פלסטיק. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לסבבים בגודל שווה בעובי של רבע אינץ'. ייתכן שיהיה עליך לקרר את הבצק עוד חצי שעה בהתאם לטמפרטורת החדר וכמה דביק הבצק הפך.לאחר מכן, לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף מים. לקלף את לעטוף פלסטיק משני חתיכות של בצק.
הניחו עיגול אחד לפניכם וצחצחו אותו עם שטיפת הביצים.
להניח את מעגל הבצק האחר על גבי רירית הקצוות יחד כמו גם אפשרי. אני מעדיף לשים את שכבת השוקולד למעלה. אבל כל אחד מהם בסדר.החל בקצה אחד לגלגל את הדיסק יחד" ג 'לי רול" סגנון כדי ליצור יומן.
חותכים את יומן זה חצי לרוחב, ואז לגלגל יומן אחד החוצה נוסף ויוצר יומן זה בערך 1 וחצי סנטימטרים בקוטר.
חותכים את בול העץ הזה חצי לרוחב לגלגל כל מחצית בגבישי הסוכר הגולמיים לוודא הסוכר שומר היטב. חזור עם הבצק שנותר עד שיש לך ארבעה בולי עץ מצופה סוכר.
מניחים את היומנים על מגש מרופד קלף, ומקררים מכוסה לפחות חצי שעה. הם עשויים גם להיות קפואים בשלב זה עד חודש אחד.כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. פרוס כל יומן לפרוסות בעובי של רבע אינץ'; מניחים על תבנית אפייה.
אופים עד הסוף, 10 עד 12 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור, ותן לעוגיות להתקרר 2 דקות.
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 2 ימים.