קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שיש שוקולד

עוגיות שיש שוקולד
עוגיות שיש שוקולד הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר גס, תמצית לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, עוגיות לימון-ג'ינג'ר שיש, ו שוקולד מריר ועוגת שיש שוקולד צ'יפס לבן.

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכר עד מעורבב היטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים תמצית וניל, תמצית לימון ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, גירוד למטה הצדדים של קערה.להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי; זה יהיה רופף ומתפורר. ללוש בצק על ידי דחיפת כמויות קטנות ממך עם העקב של היד שלך במשך 1 עד 2 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תמצית לימוןתמצית לימון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים אבקת קקאו על אחד החצאים. ללוש עד קקאו כבר שולבו באופן מלא.לעצב כל חצי לתוך 8 דיסקים אינץ 'על 1 אינץ' עבה. עטפו את דיסקי הבצק בנפרד בניילון נצמד וקררו לפחות חצי שעה. לאחר שהבצק מקורר היטב, מניחים כל מחצית מהבצק הלוש בין שני יריעות פלסטיק. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לסבבים בגודל שווה בעובי של רבע אינץ'. ייתכן שיהיה עליך לקרר את הבצק עוד חצי שעה בהתאם לטמפרטורת החדר וכמה דביק הבצק הפך.לאחר מכן, לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף מים. לקלף את לעטוף פלסטיק משני חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הניחו עיגול אחד לפניכם וצחצחו אותו עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
להניח את מעגל הבצק האחר על גבי רירית הקצוות יחד כמו גם אפשרי. אני מעדיף לשים את שכבת השוקולד למעלה. אבל כל אחד מהם בסדר.החל בקצה אחד לגלגל את הדיסק יחד" ג 'לי רול" סגנון כדי ליצור יומן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים את יומן זה חצי לרוחב, ואז לגלגל יומן אחד החוצה נוסף ויוצר יומן זה בערך 1 וחצי סנטימטרים בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את בול העץ הזה חצי לרוחב לגלגל כל מחצית בגבישי הסוכר הגולמיים לוודא הסוכר שומר היטב. חזור עם הבצק שנותר עד שיש לך ארבעה בולי עץ מצופה סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את היומנים על מגש מרופד קלף, ומקררים מכוסה לפחות חצי שעה. הם עשויים גם להיות קפואים בשלב זה עד חודש אחד.כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. פרוס כל יומן לפרוסות בעובי של רבע אינץ'; מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים עד הסוף, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר תבנית אפייה מהתנור, ותן לעוגיות להתקרר 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה