עוגיות שקדים סיניות
עוגיות שקדים סיניות הוא צמחוני ומספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חלמון ביצה, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שקדים סיניות, עוגיות שקדים סיניות, ו עוגיות שקדים סיניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצה שלמה ושקד לחלץ ולהכות עד מעורבב היטב. מערבבים או להכות בקמח ואבקת אפייה עד מעורבב היטב. מכסים קערה וצינה עד הבצק הוא מוצק, על 1 שעה.
צורה בצק לכדורים 1 אינץ', לשטח כל אחד מעט, ולמקם כל אחד על אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
בקערה קטנה, לנצח חלמון ביצה עם חלב כדי להתמזג.
מברשת עוגיות קלות עם תערובת ביצה; להשליך כל הנותרים. לחץ על שקדים לתוך מרכז כל עוגייה ומפזרים כל אחד עם כ 1/8 זרעי שומשום כפית.
אופים עוגיות בתנור 325 עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.