עוגיות תפוז II
עוגיות תפוז II הוא מתכון ללא חלב עם 36 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 87 קלוריות . תמורת 8 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Allrecipes דורש גרידת תפוז, קיצור, סוכר קונדיטורים ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: סלט אבוקדו ותפוזים עם רוטב תפוז-ג'ינג'ר , תפוז רווה קסארי - סולת חלווה בטעם תפוז - נבראטרי נאיבדיאם , ועוגיות תפוז שקדים בכל עת .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מבשלים את הגזר המגורר במים מספיק לכיסוי. מרתיחים עד לריכוך ומסננים. אל תבשל יתר על המידה!
מקציפים את הקיצור והסוכר יחד.
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הגזרים המבושלים בעודם חמים.
מוסיפים את הקמח המנופה, המלח והסודה לשתייה ומערבבים לאיחוד.
זרוק כפיות על נייר אפייה מרופדים בנייר אפייה ואופים בחום של 190 מעלות צלזיוס (375 מעלות צלזיוס) למשך 12 דקות.
תנו להתקרר ואז להקפיא עם ציפוי תפוזים.
הוסף מספיק סוכר של קונדיטורים למיץ התפוזים ולגרידת התפוז כדי ליצור עקביות מריחה.
מורחים ציפוי על העוגיות הצוננות ומניחים לייבוש.