עוגיות תפוזים III
אם יש לכם אבקת אפייה, קיצור, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו עוגיות כתומות ללא ביצים, איך להכין עוגיות כתומות, עוגיות שוקולד תפוזים ללא גלוטן: ארוזות בטעם כתום, ו עוגיות שוקולד כתום בראוני עם קורד כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל או גליונות אפייה קו עם נייר קלף.
לנצח את הקצרים, סוכר לבן וביצים יחד עד אור ורך. מקציפים בחמאה, מיץ תפוזים וגרידת תפוזים מגוררת.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. מערבבים את הקמח לתוך תערובת קיצור ומערבבים עד בשילוב. זרוק כפות מעוגלות של בצק 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות. בעוד עדיין התפשטות חמה עם זיגוג כתום.
שלב את החמאה או מרגרינה, סוכר ממתקים ומיץ תפוזים להתרכז להכות עד חלקה.
הוסף יותר מיץ תפוזים להתרכז במידת הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.