אם יש לכם אבקת אפייה, קיצור, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו עוגיות כתומות ללא ביצים, איך להכין עוגיות כתומות, עוגיות שוקולד תפוזים ללא גלוטן: ארוזות בטעם כתום, ו עוגיות שוקולד כתום בראוני עם קורד כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל או גליונות אפייה קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
לנצח את הקצרים, סוכר לבן וביצים יחד עד אור ורך. מקציפים בחמאה, מיץ תפוזים וגרידת תפוזים מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
סוכר מגורען
חלב-חמאה
קיצור
ביצה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. מערבבים את הקמח לתוך תערובת קיצור ומערבבים עד בשילוב. זרוק כפות מעוגלות של בצק 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קיצור
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות. בעוד עדיין התפשטות חמה עם זיגוג כתום.
מרכיבים שתצטרך
כתום
מורחים
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
שלב את החמאה או מרגרינה, סוכר ממתקים ומיץ תפוזים להתרכז להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
אבקת סוכר
חמאה
2
הוסף יותר מיץ תפוזים להתרכז במידת הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.