עוגיות תפוחים קרמל
עוגיות תפוחים קרמל הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח, סוכר קונדיטורים, קרמלים עטופים בנפרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות תפוחים קרמל, עוגיות תפוחים קרמל, ו עוגיות תפוחים קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים יחד סוכר, חמאה ו -1 כף מיץ תפוחים בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד שהוא בהיר ואוורירי; מערבבים פנימה קמח ומלח עד שהבצק פשוט משולב.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 3/4 אינץ ' ומסדרים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות חומים זהובים בהירים, 12 עד 17 דקות. מיד להכניס קיסמים במרכז כל עוגיה.
הניחו עוגיות על רשת להתקררות מוחלטת.
שלב קרמל, 2 כפות תרכיז מיץ תפוחים ומים בסיר על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה, 5 עד 10 דקות. כפית רוטב קרמל על כל עוגיה, נותן רוטב קרמל עודף לטפטף.
יוצקים אגוזי מלך על צלחת. לחץ על החלק התחתון של כל עוגיה מצופה קרמל לאגוזי המלך והעביר לגיליון נייר שעווה להתייצבות.