עוגיית סוכרייה על מקל ולנטיין
עוגיית סוכרייה על מקל ולנטיין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, צבעי מאכל, לבן ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו זרי עוגיות Lollipop, עוגיות סוכרייה, ו עוגיות סוכרייה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות מקלות מלאכה במשך שעה אחת בקערה של מים קרים.
בסיר כבד קטן על אש נמוכה מאוד, מערבבים שבבי שוקולד עד מומס וחלק.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, סוכר חום ווניל עד רכות. מקציפים ביצה היטב; מכים בשוקולד מקורר. עם מיקסר במהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת קקאו ומלח עד חלקה. מחלקים בצק לשניים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) וגריז 2 יריעות עוגיות גדולות.
מגלגלים כל מחצית עד עובי 1/8 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה; להקפיא, בנייר שעווה, 5 דקות. גליונות העליון כבול של נייר שעווה את הבצק; לחתוך את הבצק באמצעות חותך 3 אינץ ' בצורת לב. שאריות Reroll; להקפיא שוב 5 דקות; לגזור.
מניחים חצי הלבבות 1 אינץ בנפרד על גיליון עוגיות מוכן.
מניחים מקל אחד על כל לב לעשות 2 1/2 אינץ ' ידית, לחיצה קלה לתוך הבצק.
מניחים לבבות הנותרים על גבי; הקש קצוות בעדינות לאטום.
אופים כ 12 דקות עד המשרד לגעת. מגניב על מדפים תיל.
בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך מאוד, או בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, מערבבים לבן או שוקולד חלב עד נמס וחלק; אם באמצעות שני השוקולדים, להמיס מחבתות 1 ליטר נפרד.
מחזיק כל סוכריה על מקל על ידי ידית, לטבול לתוך שוקולד מעיל משני הצדדים; לתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה למחבת.
מניחים כל סוכריה על מקל כפי שהוא מצופה על גיליון נייר שעווה מצופה; מקררים 20 דקות עד שוקולד מוגדר.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות ביצה לבן סוכר ממתקים עד חלקה מאוד. אם תרצה, להסיר חלק קטן של הדובדבן כדי להפריד קערה; גוון עם טיפות של צבע מאכל. זיגוג כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה כתיבה קטנה; צינור על סוכריות על מקל בתבניות הרצוי. לקשט עם מסוכרים שונים decors; צירוף עם נקודות של זיגוג.