עוגיית קישוט ענקית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו עוגיית קישוט ענקית לחג המולד, עוגיה ענקית, ו עוגייה ענקית במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375°F. מכים סוכרים, חמאת בוטנים, חמאה וביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או מערבבים עם כפית. מערבבים בקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
(כגון Crunch Bar)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים בצק במחבת פיצה 12 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
אופים כ 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מורחים ציפוי על עוגייה. לקשט עם סוכריות. לולאת מחרוזת שוש דרך ממתק קשה בצורת טבעת כדי להפוך קולב לקישוט.