עוגיית שיבולת שועל-סנדלר אפרסק
מאפה עוגיות שיבולת שועל עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 306 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קובלר עוגיות שיבולת שועל אפרסק, עוגת שיבולת שועל אוכמניות מאפה אפרסק, ו שיבולת שועל מאפה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ציפוי, במקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב. שקול או כף קל 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, שיבולת שועל, אבקת אפייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
כדי להכין מילוי, לשלב אפרסקים קלופים פרוסים, 1/3 כוס סוכר מגורען, 2 כפות קמח, ומיץ לימון טרי בקערה; לזרוק מעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול. מנה 12 ערימות של בצק מקורר על תערובת אפרסק במרווחים זוגיים.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה תוסס.