עוגת Streusel אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Streusel אפרסק. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת Streusel אפרסק, עוגת קפה Streusel אפרסק, ו עוגת קפה אפרסק עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 וחמאה וקמח מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה, באמצעות האצבעות שלך, לשלב את הקמח, סוכר חום ומלח.
מוסיף את החמאה ומערבבים עד חלקה.
הוסף את הפקאן; לחץ על התערובת לגושים.
בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את החמאה וסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור, 3 דקות. הכה את הביצים 1 בכל פעם; הכה את השמנת החמוצה ווניל.
הוסף את החומרים יבשים להכות במהירות נמוכה עד incorporated.
מורחים שני שלישים של הבלילה במחבת. מקפלים את האפרסקים לתוך הבלילה הנותרים כף לתוך המחבת. לפזר את פירורי streusel על גבי.
אופים את העוגה במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; באופן רופף לכסות את העוגה בנייר כסף במשך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
להעביר מתלה מגניב במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הטבעת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין לפני ההגשה.