קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת Tres Leches של G

עוגת Tres Leches של G
עוגת הטרס-ליש של ג'י היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 409 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. . אם יש לך חלב מרוכז, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres Leches עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קרם 1 1/2 כוס סוכר וחמאה ללא מלח בקערה גדולה עד התערובת היא רכה וצהוב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים 6 חלמונים לתוך תערובת החמאה, ערבוב בכל אחד לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה נפרדת; בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת חלמון הביצה, לסירוגין עם 1 1/2 כוס חלב, כדי להפוך את הבלילה חלקה. מערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
היכו 6 חלבונים ביצה עם שמנת של טרטר בקערה עם מיקסר חשמלי עד מוקצף; בהדרגה להכות 2 כפות סוכר עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה, שמירה על נפח רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע העוגה יוצא נקי, 35 עד 45 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
8
להקציף חלב מרוכז ממותק, התאדה חלב, ו 2 כפות חלב מלא בקערה. השתמש במזלג גדול או שיפוד כדי לתקוע חורים בכל רחבי העוגה; יוצקים את תערובת שלושה חלב על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
מקציףמקציף
קערהקערה
9
Beat שמנת עם 1/4 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל עד הקצפת מחזיקה פסגות נוקשות. למעלה את העוגה עם קצפת; לקרר עד קר, לפחות 1 שעה. מקררים שאריות. עוגה עדיפה יום או יומיים לאחר ביצוע.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
קצפתקצפת
קרםקרם
סוכרסוכר