אגס-תאריך הפוך עוגה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, צוף אגס, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת ברזל יצוק 9 אינץ', ומוסיפים 1/4 כוס צוף אגס, 1/3 כוס סוכר חום, ו 1/4 כפית קינמון, ערבוב עד בשילוב. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית 1 דקה או עד סירופ, ערבוב כל הזמן. מסדרים פרוסות אגס בתבנית מעגלית על תערובת סירופ.
אופים ב 350 במשך 28 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. בזהירות להפוך על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים לפלחי; מגישים חמים. למעלה כל מנה עם גלידה 1/4 כוס,אם תרצה.