קושימומחה
מוכן ב54 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס הפוך

עוגת אגס הפוך
אגס-תאריך הפוך עוגה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, צוף אגס, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת ברזל יצוק 9 אינץ', ומוסיפים 1/4 כוס צוף אגס, 1/3 כוס סוכר חום, ו 1/4 כפית קינמון, ערבוב עד בשילוב. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית 1 דקה או עד סירופ, ערבוב כל הזמן. מסדרים פרוסות אגס בתבנית מעגלית על תערובת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צוף אגסצוף אגס
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, והבא 4 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים 1/4 כוס חמאה, סוכר מגורען, ו 1/3 כוס סוכר חום בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להוסיף ביצה וניל; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
שלב 1/4 כוס צוף אגס וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צוף אגסצוף אגס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בתאריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תאריכיםתאריכים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
כפית הבלילה מעל אגסים, הפצת הבלילה לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
אופים ב 350 במשך 28 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. בזהירות להפוך על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים לפלחי; מגישים חמים. למעלה כל מנה עם גלידה 1/4 כוס,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת