עוגת אגס זנגביל כהה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אגס זנגביל כהה, עוגת זנגביל כהה ודביקה, ו עוגת זנגביל מולסה כהה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 אינץ', לדפוק את עודף.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, ומלח.
הכה יחד סוכר חום מולסה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה היטב. הכה בתערובת קמח במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מוסיפים תערובת חמאה וג ' ינג ' ר, מכה רק עד חלקה.
לקלף אגס לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ'. לפזר על הבלילה.
אופים עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות. מגניב במקצת.