עוגת אגס חמוציות הפוכה
גשו לסופר וקנו ציפוי גלידת קרמל, תערובת לחם חמוציות, חצאי אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, אגס חמוציות הפוך עוגה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס אחד 2 ליטר אפייה צלחת או אחד 10 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
יוצקים ומפיצים ציפוי קרמל כדי לכסות את תחתית המנה.
מפזרים פקאן סביב הקצה החיצוני של ציפוי קרמל לעשות גבול 1 אינץ', להזמין 1 כף פקאן.
כף שמורות 1 כף פקאן מעל מרכז המנה.
חותכים אגסים לפרוסות 1/4 אינץ'; לסדר מעל ציפוי קרמל פקאן עם קצוות קטנים לכיוון המרכז.
בקערה בינונית, לשלב תערובת לחם, מים, שמן וביצה. מערבבים עם כף עד תערובת הוא רטוב.
יוצקים הבלילה לאט על אגסים ופקאנים; להפיץ בזהירות כדי לכסות.
אופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של פאן היפוך על צלחת הגשה עוזב מחבת על עוגה במשך 1 דקה. בזהירות להסיר מחבת. אם כל ציפוי נשאר במחבת, כפית על עוגה. מגניב במשך 30 דקות; למעלה עם גלידה אם תרצה.