עוגת אוכמניות אגס
עוגת חמוציות אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת אגס חמוציות, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו חמוציות & אגס הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת עוגת חמאה.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ותבלינים.
היכו יחד סוכר, שמן, ביצים ווניל עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
במהירות נמוכה, מערבבים באגסים ואוכמניות, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד incorporated.
אופים עד מפרט עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מגניב במחבת 30 דקות, ואז להפוך על מתלה מגניב לחלוטין.
להביא שמנת, סוכר חום, סירופ תירס, וניל, מקלות קינמון, וקורט של מלח לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב מדי פעם, ואז להתבשל עד מעט מעובה, כ 10 דקות.
זיגוג מגניב 5 דקות. להשליך מקלות קינמון, ואז לשפוך זיגוג על עוגה, לתת קצת לטפטף למטה הצדדים.
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. * העוגה יכולה להיות מזוגגת 3 שעות קדימה.