עוגת אוכמניות ברמבלווד
עוגת אוכמניות ברמבלווד היא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 39%. מתכונים דומים: פאי אוכמניות טרי, קטיפה כחולה, קורד אוכמניות וקאפקייקס גבינת שמנת לימון אוכמניות, ו טוסט צרפתי אוכמניות ממולא בתוספת אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד 2 כוסות קמח ומלח בקערת ערבוב בינונית. יוצרים באר במרכז, יוצקים פנימה את השמן והמים ומערבבים יחד.
מפרידים את הבצק לשני כדורים, בעזרת 3/4 מהבצק לכדור הראשון ו 1/4 מהבצק לשני.
מניחים דף נייר שעווה מעל כדור הבצק הגדול יותר, ומרדדים אותו; הבצק יכול להיות פירורי, ונייר השעווה יעזור לשמור על הבצק בחתיכה אחת גדולה. מרפדים תבנית פאי בגודל 8 אינץ ' בבצק.
מרדדים את כדור הבצק הקטן באופן דומה, ומניחים בצד.
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר, 1/4 כוס קמח וקינמון.
מניחים פירות יער בקערה גדולה, ומפזרים תערובת סוכר מעל הגרגרים. מערבבים בעדינות למעיל.
מורחים מילוי לתבנית הפאי המרופדת בבצק. מכסים בקרום העליון, וצובטים את הקרום יחד. לתקוע חורים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לברוח במהלך האפייה. מרפדים את שולי הקרום בנייר כסף כדי למנוע צריבה.
אופים 30 עד 45 דקות, או עד שהקרום שחום קלות והמילוי חם ומבעבע.