קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוך לוקחת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון , 52 גרם שומן ובסך הכל 1376 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 507 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם אננס במיץ, סוכר קונדיטורים, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוך , עוגת אננס הפוך ועוגת אננס הפוך .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרססים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ') בספריי בישול נון-סטיק ומצפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בקערה גדולה מקציפים 1 כוס חמאה במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הווניל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
בקערה קטנה מוסיפים את 3 כוסות הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים לסירוגין עם החמאה, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מחלקים את הסוכר החום באופן שווה לכל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את החמאה המומסת שווה בשווה על הסוכר החום. מסדרים את פרוסות האננס והדובדבנים מעל הסוכר החום. שמור את שאר פרוסות האננס והדובדבנים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
כָּתֵףכָּתֵף
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
יוצקים כמויות שוות של בלילה על הפירות ואופים עד שקיף עץ הננעץ במרכזו יוצא נקי, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מניחים לעוגות להתקרר בתבניות למשך 10 דקות. הופכים את העוגות על רשתות לצינון מלא.
10
להרכבת העוגה, מסדרים בזהירות שכבת עוגה אחת, הצד האננס כלפי מעלה, על צלחת עוגה. עורמים בזהירות את שכבת העוגה הנותרת, הצד האננס כלפי מעלה, מעל השכבה הראשונה. מקפיאים את דפנות העוגה בציפוי אננס חמאה. מהדקים אגוזי פקאן קצוצים לדפנות העוגה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
11
טורפים את כל החומרים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוככת, בתוספת 1/2 כוס, מומסתחמאה, מרוככת, בתוספת 1/2 כוס, מומסת3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה שלםחלב חמאה שלם375דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגה, בתוספת יותר למחבתקמח עוגה, בתוספת יותר למחבת420דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר ממתקיםסוכר ממתקים5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דובדבני מרסצ'ינו, מנוקזים היטבדובדבני מרסצ'ינו, מנוקזים היטב8שרימפס וורידיםאגוזי פקאן קצוצים, לקישוט, לא חובהאגוזי פקאן קצוצים, לקישוט, לא חובה1kgsפרוסות אננס במיץ, מנוקזות היטב (שמרו 2 כפות מיץ לציפוי)פרוסות אננס במיץ, מנוקזות היטב (שמרו 2 כפות מיץ לציפוי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ אננס שמורמיץ אננס שמור0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום450דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "