עוגת אננס עם שוקולד-סטאוט הפוכה
עוגת שוקולד-סטאוט הפוכה אננס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 428 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, מלח, פאונד אננס ספירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 177°. לקצץ אננס לתוך 18 חניתות, 4-על ידי 1/2 אינץ'. אם משתמשים בחניתות אננס טריות, לקצץ אותם לגודל כזה בערך.
יוצקים חמאה מומסת למחבת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' המוטה להפיץ באופן שווה. עם מברשת מאפה, גריז בצד של מחבת עם חלק מהחמאה.
מפזרים חמאה באופן שווה עם סוכר חום, ולאחר מכן, לארגן חניתות אננס ב 2 שורות מקבילות.
עבור עוגת השוקולד-סטאוט: להביא סטאוט לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה,ערבוב מדי פעם כדי למנוע מבעבע. מבשלים עד 1 כוס, 10 עד 12 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים באבקת חמאה וקקאו. לבשל, ערבוב, עד התערובת היא הומוגנית.
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה.
להקציף תערובת סטאוט לתוך תערובת קמח.
מערבבים סודה לשתייה לתוך חלב חמאה עד מומס לחלוטין לטאטא לתוך הבלילה.
להקציף ביצים וניל. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה על אננס.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, על 35 עד 45 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב 10 דקות, ולאחר מכן, הפוך ישירות על מתלה וקריר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.