קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרסו פקאן ושוקולד

עוגת אספרסו פקאן ושוקולד
. אם יש לכם סירופ תירס, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד אספרסו פקאן, ו עוגת שוקולד אספרסו פקאן.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח ומערבבים היטב. עם שני סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד התערובת היא פירורים עדינים. בהדרגה להוסיף רק מספיק מי קרח כך המאפה מחזיק יחד. טופס לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. לטפל מעט ככל האפשר. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. הפוך את הקרום מעל לעתים קרובות וקל מחדש קמח משטח העבודה ואת הפינים מתגלגל לפי הצורך. הקרום צריך להיות מגולגל לתוך מעגל על 13 אינץ ' בקוטר. להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ungreased של זכוכית חסינת חום; טופס שפה גבוהה, זמירה עודף מן הקצוות צובט או fluting שפה דקורטיבי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 C). ביסודיות זין קרום בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל לפחות 10 דקות בעוד תנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות (קרום לא חום).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר למדף להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
6
השאר תנור ב 400 מעלות F (205 C). לשבור את חתיכות פקאן ומפזרים אותם באופן שווה על החלק התחתון של קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי לעשות מילוי: בקערה קטנה להכות ביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הוסף אבקת אספרסו והכה לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
9
בואו לעמוד לפחות 10 דקות, מכות מדי פעם להמיס אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
10
בקערה בינונית קרם ריכך חמאה, סוכר, וניל עד אור ורך. מוכה בקקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
הוסף תערובת ביצה / אספרסו 1/3 בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד חלקה. מערבבים בסירופ תירס. תערובת זו תהיה כמו פודינג וזה יהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
אספרסואספרסו
פודינגפודינג
ביצהביצה
12
יוצקים תערובת לאט על אגוזי פקאן במעטפת עוגה. אם כל פקאן לא מקבל מכוסה לחלוטין על ידי המילוי, להטביע אותם עד שהם עושים.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פקאניםפקאנים
13
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות; עם קיסם או קצה של סכין חדה, פירס כל בועות אוויר שנותרו (במהלך תקופה זו עומד, פקאנים עשויים לעלות לראש העוגה).
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
סכיןסכין
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום מ 400 מעלות F (205 C) ל 350 מעלות F (175 C) ואופים 33 עד 37 דקות יותר (או עד הקצוות סדוקים ועולים אבל מרכז העוגה עדיין רועד מעט כאשר העוגה מזועזעת בעדינות). אל תאפה יותר מדי! אם העוגה מתחילה להשחים יתר על המידה, מכסים את הדף בקלילות עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
הסר מהתנור; מגניב על מתלה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור