. אם יש לכם סירופ תירס, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד אספרסו פקאן, ו עוגת שוקולד אספרסו פקאן.
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח ומערבבים היטב. עם שני סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד התערובת היא פירורים עדינים. בהדרגה להוסיף רק מספיק מי קרח כך המאפה מחזיק יחד. טופס לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. לטפל מעט ככל האפשר. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
חמאה
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
בלנדר
קערה
2
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. הפוך את הקרום מעל לעתים קרובות וקל מחדש קמח משטח העבודה ואת הפינים מתגלגל לפי הצורך. הקרום צריך להיות מגולגל לתוך מעגל על 13 אינץ ' בקוטר. להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ungreased של זכוכית חסינת חום; טופס שפה גבוהה, זמירה עודף מן הקצוות צובט או fluting שפה דקורטיבי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 C). ביסודיות זין קרום בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל לפחות 10 דקות בעוד תנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות (קרום לא חום).
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר למדף להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
6
השאר תנור ב 400 מעלות F (205 C). לשבור את חתיכות פקאן ומפזרים אותם באופן שווה על החלק התחתון של קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי לעשות מילוי: בקערה קטנה להכות ביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הוסף אבקת אספרסו והכה לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
9
בואו לעמוד לפחות 10 דקות, מכות מדי פעם להמיס אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו
10
בקערה בינונית קרם ריכך חמאה, סוכר, וניל עד אור ורך. מוכה בקקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
אבקת קקאו
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
הוסף תערובת ביצה / אספרסו 1/3 בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד חלקה. מערבבים בסירופ תירס. תערובת זו תהיה כמו פודינג וזה יהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
אספרסו
פודינג
ביצה
12
יוצקים תערובת לאט על אגוזי פקאן במעטפת עוגה. אם כל פקאן לא מקבל מכוסה לחלוטין על ידי המילוי, להטביע אותם עד שהם עושים.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
פקאנים
13
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות; עם קיסם או קצה של סכין חדה, פירס כל בועות אוויר שנותרו (במהלך תקופה זו עומד, פקאנים עשויים לעלות לראש העוגה).
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
סכין
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום מ 400 מעלות F (205 C) ל 350 מעלות F (175 C) ואופים 33 עד 37 דקות יותר (או עד הקצוות סדוקים ועולים אבל מרכז העוגה עדיין רועד מעט כאשר העוגה מזועזעת בעדינות). אל תאפה יותר מדי! אם העוגה מתחילה להשחים יתר על המידה, מכסים את הדף בקלילות עם נייר כסף.