עוגת אפרסק-משמש
עוגת ליטרת אגוז-משמש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, קמח זהב, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת משמש, משמש ברנדי עוגה פאונד, ו עוגת משמש-שקדים-רום פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°.Spray 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) תבנית עוגה עם תרסיס אפייה עם קמח. לעטוף רדיד סביב החלק התחתון של מחבת כדי למנוע דליפה.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען, 1 1/4 כוסות חמאה, 1 כפית וניל והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות גבוהה 5 דקות, גירוד קערה מדי פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 1/2 כוס צוף משמש.
הניחו בצד 2 כפות של משמשים לציפוי יחד עם 1/4 כוס אגוזי מלך. מערבבים משמשים הנותרים אגוזי מלך לתוך הבלילה.
אופים 1 שעה 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות.
הסר עוגה מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, 2 כפות חמאה ו 1/2 כפית וניל. באמצעות whisk, לערבב 4 עד 6 כפיות צוף משמש, 1 כפית בכל פעם, עד חלקה ועקביות של סירופ סמיך.
טפטוף זיגוג מעל העוגה; להפיץ עם מרית או גב של כף, לתת קצת זיגוג לטפטף למטה בצד.
מפזרים משמשים שמורים ואגוזי מלך על גבי עוגה.