עוגת אפרסק פקאן
עוגת אפרסקים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חמאה, אפרסקים בסירופ, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת פקאן-אפרסק, סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן, ו קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). במחבת 13x9 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מניחים פרוסות אפרסק על מגבות נייר לספוג נוזל.
בקערה גדולה, לערבב עוגה, קינמון, אגוז מוסקט, ביצים וסירופ אפרסק שמורות 3/4 כוס עם כפית עד מעורבב היטב. זרוק את הבלילה על ידי כפות על חמאה במחבת; להפיץ מעט מבלי לערבב. סדר פרוסות אפרסק מעל הבלילה.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן וסוכר.
אופים 13 עד 18 דקות יותר או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק מרכז מעיינות בחזרה כאשר נגע בקלילות במרכז. מגניב 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי