עוגת אפרסק פקאן הפוכה
עוגת אפרסק פקאן הפוכה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 358 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, חלב, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק דל שומן הפוך עוגה, ו עוגת אפרסק הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים סוכר חום; להקציף עד סוכריזולבס, על 1 דקה.
יוצקים תערובת into9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -highsides; להפיץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת(שכבה תהיה דקה). סדר חצאי פקאן, זה לצד זה עם צדדים עגולים למטה, ב circlearound הקצה החיצוני של תחתית פאן. מארגנת טריזים, חופפים מעט, עיגול של פקאנים, המכסים תחתית מחבת. Setaside בעת ביצוע בלילת עוגה.
מתלה מיקום במרכז התנור;מחממים ל 177°.
שלב הראשון 6 ingredentsin מעבד. להתמזג עד האגוזים הם finelyground. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה sugarand בקערה גדולה עד חמאה הוא צבע palein, על 4 דקות.
לטאטא ביצים וvanilla בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
תערובת Addegg לתערובת חמאה, 1 כףבזמן, פועם עד טוב מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת קמח 3אוסף לסירוגין עם חלב 2 תוספות, להכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על גבי אגוזי פקאן ואפרסקים במחבת; להפיץ באופן שווה וgently עם מרית אופסט או מרית גומי.
אופים עוגה עד חום זהובבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 55 דקות.
העברת עוגה למתלה;מגניב במחבת 25 עד 30 דקות (לא coolonger או שכבת אפרסק עשוי לדבוק פאן). סכין Runsmall סביב צידי העוגה כדי לשחרר.
מניחים מגש על גבי מחבת עוגה. באמצעות כפפות תנור, בחוזקה להחזיק מחבת עוגה plattertogether ולהפוך את העוגה על מגש.
תן לעוגה לנוח דקה אחת, ואז לאט מאוד להמראה פאן. במידת הצורך, לארגן מחדש את כל peachwedges או פקאנים שאולי becomedislodged.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מגישים withvanilla גלידה או קצפת.