עוגת אשכוליות טרייה
עוגת אשכוליות טרי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. לקינוח הזה יש 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 61 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, קמח עוגה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך גדולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אשכוליות טרייה, עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות, ו סלמון עם רוטב אשכוליות טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את גרידת הווניל והאשכולית. מקציפים בתערובת הקמח לסירוגין עם מיץ האשכוליות והחלב.
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגות יוצא נקי.
מניחים להתקרר במחבת למשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פייר לה פטה קרמנט דה לימו]()
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר