עוגת באנדט כתומה
עוגת באנדט תפוזים דורשת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 211 קלוריות . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לך סוכריית סוכר, תערובת לעוגה, תערובת לציפוי מוקצף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לך על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את עוגת באנדט לימון , עוגת באנדט שוקולד מריר-אגוזי מלך , ועוגת באנדט שוקולד אספרגוס .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את ששת המרכיבים הראשונים; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות. צפו תבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ בתרסיס שמן ופזרו קמח.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.
ערבבו את חומרי הציפוי; טפטפו על העוגה.