קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת באנדט כתומה

עוגת באנדט כתומה
עוגת באנדט תפוזים דורשת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 211 קלוריות . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לך סוכריית סוכר, תערובת לעוגה, תערובת לציפוי מוקצף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לך על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את עוגת באנדט לימון , עוגת באנדט שוקולד מריר-אגוזי מלך , ועוגת באנדט שוקולד אספרגוס .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את ששת המרכיבים הראשונים; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות. צפו תבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ בתרסיס שמן ופזרו קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את הבלילה לתבנית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
ערבבו את חומרי הציפוי; טפטפו על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן