עוגת בוטנים-קולה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 425 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך סודה לשתיה, קקאו, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת שוקולד קולה עם ציפוי קולה, עוגות קוקה קולה עם ציפוי חמאת בוטנים מומלח, ו פולו א לה קוקה קולה (עוף מטוגן עם משקה קולה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קולה וחמאה בכוס מדידה של 2 כוסות.
מקציפים חמאה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד מעורבב.
להוסיף ביצים וניל; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קולה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת משומן קל 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
בינתיים, להכין ציפוי חמאת בוטנים.