עוגת בטטה מיושנת
המתכון הישן בטטה פאי מוכן בערך 2 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, קרום עוגה לא מכוסה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בטטה מיושנת, עוגת בטטה מיושנת, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור המילוי, באמצעות מערבל יד חשמלי, לשלב את תפוחי האדמה, 1 כוס הסוכר, החמאה, ביצים, וניל, מלח, ותבלינים.
מוסיפים את החלב וממשיכים לערבב.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מניחים את העוגה על מדף להתקרר לטמפרטורת החדר לפני כיסוי עם מרנג.
עבור מרנג, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס; לנצח את הנותרים 1/4 כוס סוכר 1 כף בכל פעם. המשך להכות עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא מבריק ונוקשה, אבל לא יבש. עם מרית גומי, כפית מרנג על העוגה, ויוצרים פסגות. תוודא שהקצפת נוגעת בקרום מסביב.
מפזרים קמצוץ של סוכר מגורען.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד להשחים בעדינות. מגניב ומגיש.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש