קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס

עוגת בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס
המתכון פאי בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס מוכן בערך 5 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות וקנו קצפת, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה בטטה עם פקאנים מסוכרים, תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים, ו תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: דופק את הקמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חצי מהחמאה והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס משובח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובחקמח תירס משובח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים את החמאה הנותרת וממשיכים לפעום עד שאין חתיכות גדולות יותר מאפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף 2 כפות של מי קרח ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
הוסף רק מספיק של הנותרים 1 עד 2 כפות מי קרח, קצת בכל פעם, ואת הדופק עד הבצק פשוט מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר סחוט. להפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, לאסוף לתוך דיסק לעטוף היטב. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ 'ולהתאים אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפיא את הקצוות ומקרר את הבצק עד צונן, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום כמה פעמים עם הקוצים של מזלג. להתאים חתיכת נייר אלומיניום על הקרום ולמלא את נייר הכסף עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד הקצוות של הקרום הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות, להחזיר את הקרום לתנור ולהמשיך לאפות עד החלק התחתון של הקרום הוא זהב קל כבר לא מבריק, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
למילוי: בעוד הקרום מתקרר, להשתמש במזלג כדי לדקור את הבטטות בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
יםים
11
מניחים אותם על תבנית אפייה מעוטרת וצולים עם התנור עדיין ב 350 מעלות F עד רך מאוד, 45 דקות עד 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף מחית עד חלקה מאוד; אתה צריך בערך 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מעבירים את המחית לקערה בינונית ומוסיפים את הקרם, סוכר חום, וניל, allspice, זנגביל, מלח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
להקציף רק עד חלקה. בעדינות הקש על החלק התחתון של הקערה כמה פעמים כדי לשחרר כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
יוצקים את המילוי לתוך הקרום המקורר ואופים עד שמרכז העוגה מוגדר ולא מבריק עוד, 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות; אם הקצוות של הקרום חום מהר מדי, לכסות אותם באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
להעביר את העוגה למתלה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד מומסת. מערבבים את הסוכר החום, וניל ומלח, ערבוב עד התערובת מתחילה בועה. מערבבים בפקאנים ומבשלים עד האגוזים קלויים וספגו את רוב תערובת הסוכר החמאה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את הקוקוס. כף על העוגה ולחץ בעדינות לדבוק המילוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
בואו לעמוד לפחות 20 דקות כדי להתקרר.
4
מגישים את העוגה עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לגלגולקמח לכל מטרה, ועוד לגלגול11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2(חוֹרֶף)סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן, קצוץ גספקאן, קצוץ גס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטות גארנט או בטטות (על 3 בינוני)בטטות גארנט או בטטות (על 3 בינוני)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותקקוקוס ממותק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור10ריבס, קצוץ טרי או קפואקצפת, להגשה, אופציונליתקצפת, להגשה, אופציונלית

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5