, המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1526 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי, עוגת בטטה עם קרום Gingersnap, ו פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. חמאה צלחת עוגת קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק יחד את כל מרכיבי הקרום בקערה עם מזלג עד פירורים רטובים, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון למעלה בצד של צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים קרום 6 דקות, ואז להתקרר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תדקור כל בטטה פעם אחת עם מזלג. צלי במחבת אפייה רדודה מרופדת בנייר כסף עד למכרז, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375°f. תפוחי אדמה חצי לאורכו וקריר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד תפוחי אדמה מגניב, לבשל סוכר במחבת יבשה 8 אינץ ' כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד סוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום. בזהירות לשפוך מים למטה בצד של מחבת (תערובת יהיה בועה קיטור במרץ), ואז לחזור חום ומבשל, ערבוב, עד קרמל מוקשה הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום.
7
כאשר תפוחי אדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף, ואז לחתוך את כל העיניים או כתמים כהים. תפוחי אדמה Purée במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף ביצים, קינמון, ומלח להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים חלב, קרמל, רום ווניל, ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דבש הדרים
9
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים עד מילוי 2 אינץ ' מקצה הוא מעט נפוח ומרכז רועד מעט כאשר מזועזע בעדינות, 40 עד 50 דקות (הדף עשוי לפצח; מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר). אם הקרום מתחיל להשחים יותר מדי לפני מילוי נעשה, crimp טבעת של רדיד או להשתמש מגן עוגה כדי להגן עליו. עוגה מגניבה על מדף על שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* הקרום יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, אז המשיך, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* בטטות יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני קילוף.