בייקון עטוף פסטו עוף
בייקון עטוף פסטו עוף נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 435 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-871 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, פסטו בזיליקום, מלח ופלפל גרוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בייקון עטוף פסטו עוף, בייקון עטוף פורל עם מתכון פסטו, ו בייקון עטוף עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
הניחו חזה עוף שטוח, ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מורחים רוטב פסטו על חזה העוף, ומגלגלים את חזה העוף בפרוסת בייקון, מהדקים את הגליל בעזרת קיסמים.
הניחו את חזה העוף המגולגל לתבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'. חזור על הפעולה עם חזה העוף שנותר.
יוצקים את שמן הירקות על חזה העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והבייקון פריך, בערך 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז הגליל צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).