קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות72
מגזין

עוגת בייקון וכרישה

עוגת בייקון וכרישה
עוגת בייקון וכרישה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 289 גרם של שומן, וסך הכל 3976 קלוריות. אם יש לכם גבינה שוויצרית, כרישה, יריעות בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה נהדר. מתכונים דומים: עוגת בייקון וכרישה, כרישה ועוגת בייקון, ו כרוב, כרישה ועוגת בייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל את כל אבל 1 כף של טפטוף ולחזור לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
הוסף את הכרישה ומבשל במשך 3 דקות. לפתוח את בצק עלים במקום על 2 גיליונות אפייה מרופדת קלף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים את הגבינה ומפזרים את הכרישה ובייקון על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
כרישהכרישה
5
אופים עד המאפה הוא חום זהוב פריך, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור