עוגת בייקון וכרישה
עוגת בייקון וכרישה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 289 גרם של שומן, וסך הכל 3976 קלוריות. אם יש לכם גבינה שוויצרית, כרישה, יריעות בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה נהדר. מתכונים דומים: עוגת בייקון וכרישה, כרישה ועוגת בייקון, ו כרוב, כרישה ועוגת בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך, 6 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל את כל אבל 1 כף של טפטוף ולחזור לחום בינוני.
הוסף את הכרישה ומבשל במשך 3 דקות. לפתוח את בצק עלים במקום על 2 גיליונות אפייה מרופדת קלף.
מפזרים את הגבינה ומפזרים את הכרישה ובייקון על צמרות.
אופים עד המאפה הוא חום זהוב פריך, על 25 דקות.