לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת ביסקוויט תות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו עוגת ביסקוויט תות, קרם ביסקוויט עוגת תות, ו עוגת תות ביסקוויט מצופה סוכר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו קמח, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים בהדרגה חלב עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
חלב
3
זרוק את הבצק על ידי ערימת כפות לשמונה תלוליות על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
5
בינתיים מניחים בקערה תותים, מיץ תפוזים ושאר הסוכר; לזרוק בעדינות. פיצול עוגות בחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
תותים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים חצאים תחתונים על צלחות הגשה; למעלה עם תוספת מוקצפת ותותים. החלף צמרות עוגות.