עוגת ביצי ברווז עם רוזמרין
עוגת ביצי ברווז עם רוזמרין היא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 158 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר, שומן ברווז, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. נסו עוגת ביצי ברווז עם רוזמרין, רוזמרין ברווז עם משמשים, ו ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת כיכר 9 אינץ ' עם חמאה.
לפצח את ביצי הברווז לתוך קערה גדולה, להוסיף את הסוכר, ולהכות עם מקציף עד משולב היטב מעט מקציף.
טפטוף בשמן ושומן ברווז תוך ערבוב התערובת. לאחר השומן משולב היטב לתוך התערובת, מפזרים את רוזמרין על גבי.
בקערה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. באמצעות המקצף, מערבבים את הקמח לתוך תערובת ביצה שומן עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 50 דקות. מקל קיסם לתוך מרכז העוגה, ואם זה יוצא נקי, העוגה מוכנה. אם לא, אופים עוד 10 דקות.
תן את העוגה מגניב במחבת על מדף קירור במשך 5 דקות, ואז להפוך אותו על המדף. פרוסה ולאכול חם או בטמפרטורת החדר.
Reprinted with permission from Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Articulated by Hank Shaw. זכויות יוצרים © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.האנק שו הוא מחבר הספר Hunt, Gete, Cook and the blog Hunter Angler Gardener Cook, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לבלוג הטוב ביותר ב-2013 ובפרס בלוג המזון הטוב ביותר ב-IACP ב-2010 וב-201
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.