עוגת בית זנגביל
עוגת בית זנגביל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 1154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ציפוי וניל, ציפוי שוקולד, תערובת עוגת תבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), בית זנגביל, ו בית זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F וקו שני מחבתות 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף; מעיל עם ספריי בישול. הכן את העוגה מתערבב לפי ההוראות; לחלק בין המחבתות ואופים לפי ההוראות.
מחסנית 2 עוגות עם ציפוי שוקולד בין. סמן את האמצע עם קיסמים כפי שמוצג, ואז לחתוך במחצית לרוחב. מחסנית 2 חצאים עם זיגוג בין לעשות עוגה 4 שכבות. להקפיא 30 דקות.
שים את העוגה על קרטון עם צד קצר מולך. סמן את האמצע עם קיסמים כפי שמוצג. כדי ליצור את הגג, לגלח את העליון 2 שכבות עוגה בזווית, החל 1/2 אינץ ' ימינה ושמאלה של קיסמים.
להתפורר כ 2 כוסות של קישוטי העוגה ומערבבים עם ציפוי שוקולד רק מספיק כך שהוא נדבק זה לזה. להרטיב את האצבעות, ולאחר מכן בעדינות לעצב את החלק העליון של העוגה כדי ליצור את קצה הגג.
חותכים את הקרקרים על ידי ניקוד בסכין משונן קטן, ולאחר מכן מצלם לאורך קו הבקיע. תצטרך 16 ריבועים קרקר גרהם, 4 משולשים גדולים 2 משולשים קטנים כדי לכסות את העוגה.
מכסים את העוגה לחלוטין עם ציפוי השוקולד שנותר. תלחץ בעדינות את הקרקרים לתוך הציפוי כדי לכסות את כל העוגה חוץ מהגג הזוויתי.
חותכים 1 קרקר שלם לתוך 4 מלבנים קטנים עבור הארובה. הכנס לתוך הגג כפי שמוצג, וודא כי צמרות הקרקרים גרהם מיושרים.
מסדרים את הדגנים על הגג בשורות, החל מלמטה ועובד את דרכך למעלה; חופפים את השורות כך שהם נראים כמו שלבקת חוגרת.
לקשט את הבית עם ציפוי וניל, סוכריות וסוכר מלטש. כדי להפוך את נטיפי קרח, צינור נקודה של ציפוי, ואז לגרור את שקית מאפה כלפי מטה. למעלה הארובה עם צמר גפן מתוק. אבק עם סוכר של ממתקים.