עוגת בננה
עוגת קרם בננה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה הוא לא כל כך בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 2872 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני וללא גלוטן דיאט. גשו לסופר וקנו כף וניל, חלב מלא, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת קרם וניל / שוקולד / קוקוס / פודינג בננה, עוגת בננה, ו עוגת בננה.
הוראות
לעצב ולרגיע את קרום העוגה. להרטיב את פני השטח של מגש גיליון עם הצדדים בשורה אותו עם ניילון לעטוף, עם ניילון נוסף לעטוף בהישג יד. בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב, וניל (תרמיל וזרעים אם באמצעות שעועית וניל), וחצי הסוכר. תניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, ומלח עד מואר. בקערה נפרדת, להקציף יחד הנותרים סוכר קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, לטאטא כל הזמן.
להקציף במשך שתי דקות, עד תערובת ביצה הוא חיוור ורך.
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני ומביאים אותו רק לרתיחה. כבה את החום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם תערובת חלב חם בארבע תוספות, לטאטא כל הזמן כמו שאתה מוסיף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל להתעבות ולרטוט. ברגע שהוא מתחיל לגמגם, להקציף שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהמשיך לטאטא כמו שאתה מוסיף את החמאה.
להקציף עד החמאה נמסה לחלוטין בשילוב, ואז לשפוך את הפודינג לתוך מגש הסדין מצופה.
מורחים אותו באופן שווה כדי להתקרר, ולאחר מכן לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. אפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מחממים את התנור ל 425 ° F. קו קרום העוגה הצונן עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו).
אופים את העוגה במשך 15 דקות, מסתובב באמצע, ואז להסיר את המשקולות ואת רירית ואופים על המדף התחתון עד החלק התחתון של הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ולאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
כאשר מוכן להרכיב, לטאטא את הפודינג עד שהוא הופך חלק וגמיש. מקפלים בקצפת הקרה.
מורחים שליש מהפודינג על החלק התחתון של הקרום, ואז למעלה עם שכבת בננות, ואז חוזר, שומר בננות לקישוט (לא עושה את בננות השכבה העליונה, הם יהפכו חומים ומכוערים). למעלה עם קצפת נוספת ובננות, פרוס ממש לפני ההגשה.