אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתים וראשוניים לרפרטואר שלך, סלמון פקאן-תפוז עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, אגוזי פקאן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון תפוז-פקאן , סלמון תפוז-פקאן וסלמון תפוז-פקאן לשניים .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
2
מניחים סלמון ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
3
יוצקים תערובת מיץ תפוזים על סלמון; מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דג עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרך טבק פינו נואר, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.