עוגת בננה ברזילאית שלמה
עוגת בננה ברזילאית שלמה היא חלב חינם קינוח. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיבולת שועל מגולגל, מרגרינה, נבט חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: אורז ברזילאי, Brazilian Feijoada, ו המבורגר ברזילאי עם ביצה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים 3 כפות של סוכר חום על החלק התחתון של סיר קטן או מחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד מומס. מערבבים במים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
יוצקים את הסירופ לתבנית אפייה עגולה או צלחת פשטידת צלחת עמוקה ולהפיץ את המעיל לתחתית.
הפוך שכבה של בננות על גבי הסוכר נמס. בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, נבט חיטה, שיבולת שועל וכוס אחת של סוכר חום.
מערבבים במרגרינה באמצעות הידיים, צובטים אותה לחתיכות קטנות כדי לעשות בצק מתפורר.
מפזרים חצי מזה על הבננות בצלחת ומטפחים למטה. למעלה עם הבננות שנותרו ומפזרים על מחצית הקינמון.
מורחים את שאר הבצק על הבננות ומלטפים את העוגה חלקה.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שציפוי העוגה קלוי וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.