קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה מצופה שוקולד

עוגת בננה מצופה שוקולד
עוגת בננה מצופה שוקולד היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה מצופה שוקולד, נגיסות בננה מצופות שוקולד, ו עוגיות בננה מצופות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', קו עם נייר שעווה; גריז נייר.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
הפוך עוגת בננה: באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר, מכות עד רכות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מערבבים באבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
מלחמלח
5
מוסיפים בננה ומכים במהירות בינונית עד בקושי משולב.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
6
מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
7
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה. הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
אופים שכבות עוגה עד קפיץ לגעת, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מדף במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר ולתת מגניב לחלוטין.
10
בינתיים, לעשות ציפוי fudgy: בסיר בינוני, להביא שמנת, סוכר וסירופ תירס לרתיחה. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ציפויציפוי
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
הסר תערובת מחום ולהוסיף שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה לחלוטין. מערבבים תמצית וניל ומלח ולאחר מכן לשפוך תערובת לתוך קערה בינונית להגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח. מקציפים את פאדג ' עם מערבל חשמלי ידני עד שהוא מבריק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שוקולדשוקולד
מיםמים
חמאהחמאה
פאדג'פאדג'
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
העברת שכבת עוגה 1 לצלחת הגשה. כפור עם ציפוי כוס 3/4 fudgy, ולאחר מכן העליון עם שכבה שנייה ולהפיץ שנותר ציפוי על גבי וצדדים של עוגה, מתערבל ציפוי בדפוס דקורטיבי עם סכין, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננה גדולה בשלה מאוד, פירהבננה גדולה בשלה מאוד, פירה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)