טארט בננה תפוחים עם סירופ מייפל חם הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בננה שמנת חמוצה וופלים עם מייפל חם - סירופ דבש, טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם, ו פנקייק עם סירופ מייפל חם וחמאת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מחממים את החלב, שמנת כבדה, שעועית וניל או תמצית, וחצי הסוכר לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון הוא להימנע מהכנת ביצים מקושקשות! המשך בישול על חום בינוני עד התערובת מתחילה להתעבות כך זה יהיה מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחם
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
במחבת גדולה, מטגנים את התפוחים והבננות בחמאה ומוסיפים מיץ קינמון ולימון ומערבבים למעיל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאפשר לבשל עד תפוחים רכים וקרמל צבעוניים, על 20 עד 25 דקות ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
יכול דיאט קרם סודה
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לקבלת ציפוי פירור, באמצעות כף עץ, לערבב שיבולת שועל, קמח, סוכר וחמאה עד התערובת דומה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שיבולת שועל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
שלב את התפוחים מקורר עכשיו עם הקרם, לשפוך לתוך קליפת העוגה העליון עם תערובת שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שיבולת שועל
לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
אופים עד הקרום הוא אפוי לחלוטין חום זהוב, על 15 דקות.