עוגת בננה שביעית
עוגת בננה השביעית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח, חלב, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת בננה ללא ביצה, איך להכין עוגת בננה, עוגת בננה ללא ביצה - עוגת בננה טבעונית-תמונות שלב אחר שלב, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי קצפת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח ופלפל אנגלי ומניחים בצד.
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה ומקציפים היטב.
מוסיפים את הבננה המעוכה, הווניל והחלב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבלילה לשתי מחבתות בגודל 9 אינץ'.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. מצננים לחלוטין וכפור עם ציפוי גבינת שמנת.