קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננות פוסטר

עוגת בננות פוסטר
זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בננות פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו בננות קפואות מטפחות עוגת גלידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קרום העוגה בצורת מראש, צונן בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
אופים במשך 15 דקות על המדף התחתון של התנור, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת אניה, לסובב, ואופים עד התחתון הוא חום זהוב, כ 15 דקות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
הפוך את מילוי הבננה: בשורה התחתונה של הקרום אפוי עם פרוסות בננה מ 3 בננות. במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ומערבבים את הסוכר החום. המשך ערבוב עד הסוכר נמס ומתחיל caramelize. כבה את החום, לעמוד מאחור ולהוסיף את הרום (התערובת תהיה קיטור פופ).
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד גושים קשוחים כל להיות חלקה. מוסיפים את השמנת ואת קמצוץ המלח.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
לטאטא עד התערובת היא חלקה לחלוטין בועות מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
יוצקים על בננות, מאפשרים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1
מניחים את החלב והרום בסיר בגודל בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר חום, קורנפלור ומלח במשך שתי דקות, עד התערובת מוארת.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע בצדדים. השתמש בתערובת חלב חם כדי למזג את תערובת הביצה, הוספת הנוזל החם לביצים קצת בכל פעם לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
יוצקים את תערובת פודינג בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
להקציף ברציפות. התערובת תתחיל להתעבות לאחר 3-4 דקות. תמשיך להקציף. כאשר פודינג מתחיל לגמגם או בועה, להקציף ללא הפסקה במשך שתי דקות, ואז לטאטא את החמאה ושופכים את פודינג חם על הבננות בקרום. לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי ומניח במקרר לפחות 4 שעות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
הסר ניילון נצמד מהחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
יוצקים cajeta או קרמל על החלק העליון של פודינג העליון עם קצפת קרה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3
מפזרים את הסוכר מגורען על הבננות, ציפוי אותם על פני השטח השטוחים, ולאחר מכן מניחים את הבננות על מגש מתכת. Brulee את צמרות הבננות באמצעות לפיד או מתחת לטוחן של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מניחים אותם על גבי העוגה ומגישים מיד.