קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננות פוסטר

עוגת בננות פוסטר
זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בננות פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו בננות קפואות מטפחות עוגת גלידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קרום העוגה בצורת מראש, צונן בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אופים במשך 15 דקות על המדף התחתון של התנור, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת אניה, לסובב, ואופים עד התחתון הוא חום זהוב, כ 15 דקות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
הפוך את מילוי הבננה: בשורה התחתונה של הקרום אפוי עם פרוסות בננה מ 3 בננות. במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ומערבבים את הסוכר החום. המשך ערבוב עד הסוכר נמס ומתחיל caramelize. כבה את החום, לעמוד מאחור ולהוסיף את הרום (התערובת תהיה קיטור פופ).
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד גושים קשוחים כל להיות חלקה. מוסיפים את השמנת ואת קמצוץ המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
לטאטא עד התערובת היא חלקה לחלוטין בועות מעט.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים על בננות, מאפשרים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1
מניחים את החלב והרום בסיר בגודל בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר חום, קורנפלור ומלח במשך שתי דקות, עד התערובת מוארת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע בצדדים. השתמש בתערובת חלב חם כדי למזג את תערובת הביצה, הוספת הנוזל החם לביצים קצת בכל פעם לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את תערובת פודינג בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
להקציף ברציפות. התערובת תתחיל להתעבות לאחר 3-4 דקות. תמשיך להקציף. כאשר פודינג מתחיל לגמגם או בועה, להקציף ללא הפסקה במשך שתי דקות, ואז לטאטא את החמאה ושופכים את פודינג חם על הבננות בקרום. לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי ומניח במקרר לפחות 4 שעות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
הסר ניילון נצמד מהחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
יוצקים cajeta או קרמל על החלק העליון של פודינג העליון עם קצפת קרה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מפזרים את הסוכר מגורען על הבננות, ציפוי אותם על פני השטח השטוחים, ולאחר מכן מניחים את הבננות על מגש מתכת. Brulee את צמרות הבננות באמצעות לפיד או מתחת לטוחן של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מניחים אותם על גבי העוגה ומגישים מיד.