עוגת בצל אביב
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב, מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, ו פריטטה בצל אביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור. לקצץ שורשים מבצל; להשליך שורשים. קוצצים חצי בצל.
להקציף יחד ביצים וחלב. לנפות יחד קמח הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצה, לטאטא במהירות 20 עד 30 שניות או רק עד מעורבב וחלק. (לא צריך להיות גושים.) מערבבים בצל קצוץ.
בזהירות להסיר מחבת חמה מהתנור.
מוסיפים חמאה, ומניחים לעמוד עד שהחמאה נמסה.
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה, ויוצקים הבלילה למחבת. מסדרים גבינה ובצל שלם שנותר מעל הבלילה, ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר.
העברת מחבת למתלה בתנור העליון, ואופים ב 400 במשך 22 עד 25 דקות או עד חום זהוב ונפוח. (קצוות חיצוניים צריכים להיות פריכים, ומרקם פנימי צריך להיות דומה popover פודינג. העוגה תתרוקן במהירות.)