עוגת בראוני ממוסמרת
המתכון עוגת בראוני ממוסמר מוכן בסביבות 8 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ציפוי מוקצף, שוקולד מצופה טופי ממתקים, שוקולד פאדג פודינג מיידיות תערובת מילוי עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כדורי שוקולד ג'ינג'ר עם פטריות בראוני., זוטות בראוני M & M, ו עוגת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופים בראוני לערבב לפי בימוי על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. לתקוע בראוניז חמים במרווחים 1 אינץ ' עם לבחור עץ מברשת עם ליקר.
בואו מגניב. בראוניז מתפוררים לחתיכות קטנות. ריסוק ממתקים; להזמין 2 כפות לציפוי.
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת, השמטת מצמרר.
בקערה של 3 ליטר, מניחים חצי בראוניז מתפוררים. למעלה עם חצי כל פודינג, ממתקים וציפוי קצפת. חזור על שכבות.
מפזרים ממתקים מרוסקים שמורים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.