עוגת בראוני עם קרם קרמל
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, ציפוי קרמל, ציפוי קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: עוגת בראוני עם קרם קרמל, עוגת גבינה עם בראוני קרמל, ו עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת.
הוראות
אופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים, במחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת פודינג, באמצעות חלב; להכניס למקרר.
חותכים בראוניז לחתיכות 1 אינץ'. מערבבים היטב ציפוי קרמל לתוך ציפוי מוקצף.
בקערת זכוכית 3 ליטר, שכבה חצי כל אחד מהעוגיות, פודינג, אגוזי מלך ותערובת ציפוי מוקצף; חזור.
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה אבל לא יותר מ 24 שעות. חנות מכוסה במקרר.