קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בראוני תות

עוגת בראוני תות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה לא כזה אדיר. נסו תענוג בראוני, תענוג בראוני פטל, ו עקיצות בראוני מעדן קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' או בשורה אותם בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
הכן את תערובת בראוני על פי הוראות החבילה, ויוצקים הבלילה לשני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
3
אופים לפי ההוראות. מגניב מחבתות על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של מחבתות העוגה, ותקיש את אחד הסיבובים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מורחים חצי ריבת תות מעל.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
מורחיםמורחים
6
מניחים את הסיבוב השני בראוני על גבי, ולהפיץ את ריבת תות הנותרים על זה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי מוקצף. סדר את התותים פרוסים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ריבת תותריבת תות
תותיםתותים
מורחיםמורחים
7
טפטוף עם סירופ שוקולד. תירגעו ותיהנו.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד