עוגת בראוני תות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה לא כזה אדיר. נסו תענוג בראוני, תענוג בראוני פטל, ו עקיצות בראוני מעדן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' או בשורה אותם בנייר קלף.
הכן את תערובת בראוני על פי הוראות החבילה, ויוצקים הבלילה לשני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'.
אופים לפי ההוראות. מגניב מחבתות על מדף קירור.
תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של מחבתות העוגה, ותקיש את אחד הסיבובים על צלחת הגשה.
מניחים את הסיבוב השני בראוני על גבי, ולהפיץ את ריבת תות הנותרים על זה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי מוקצף. סדר את התותים פרוסים על גבי.
טפטוף עם סירופ שוקולד. תירגעו ותיהנו.