עוגת ברווז גומי
עוגת ברווז גומי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך שוקולד צ'יפס, סוכריות טריז כתומות, סוכריות nonpareil, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת ברווז גומי, רק דאקי עוגת לימונדה פופס, ו דאקי אמבטיה בייבי מקלחת אגרוף.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ 'אחד, מחבת עוגה עגולה 9 אינץ' אחד כוס פודינג 10-oz אחד.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
יוצקים 2/3 גביע הבלילה לתוך כוס פודינג; לחלק את הבלילה שנותרה בין מחבתות עוגה.
אופים מחבת 8 אינץ '21 עד 26 דקות (כהה או לא מקל 25 עד 30 דקות), מחבת 9 אינץ' 17 עד 23 דקות (כהה או לא מקל 20 עד 26 דקות), כוס פודינג 21 עד 26 דקות או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר עוגות ממחבתות כוס פודינג; מקום מעוגל הצדדים על מדפים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. הקפא עוגות 45 דקות לפני חיתוך כדי להפחית פירורים.
ציפוי כפית לקערה גדולה. מערבבים מספיק צבע מזון עד צבע צהוב הרצוי. באמצעות סכין משונן, לחתוך מעוגל העליון את עוגת 8 אינץ'.
מניחים עוגת 8 אינץ', לחתוך בצד למטה, על צלחת הגשה; מורחים 1/2 כוס ציפוי מעל.
מניחים עוגת 9 אינץ', מעוגל בצד למעלה, על עוגה חלבית.
מורחים שכבה דקה של ציפוי בצד העליון של עוגת שכבות לאטום בפירורים. הקפא עוגה 30 עד 60 דקות.
שמור כמעט 2/3 כוס ציפוי. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מניחים עוגת כוס פודינג, מעוגל בצד למעלה, 1 אינץ ' מקצה עוגת שכבות לראש. ישירות מול הראש, מקום 2 סוכריות כתומות, זה לצד זה, עבור צורת הזנב. ראש כפור וזנב ממתקים עם ציפוי שמור; מניחים כמות קטנה של ציפוי על הראש עם סלסול "דמוי נוצה" קל, אם תרצה בכך.
להוסיף סוכריות nonpareil לראש לעיניים; להוסיף שוקולד צ ' יפס למרכזי עיניים, מצורף עם כמות קטנה של ציפוי.
חתך מעוגל בצד של הנותרים כתום ממתקים בתוך 1/4 אינץ ' של צד שטוח. באמצעות אצבעות מסוכרות, לחץ על חצאים חתוכים של ממתקים כדי להפוך אותם דק כדי ליצור חצאים העליון והתחתון של המקור. לדחוף 2 קיסמים דרך המקור ולהכניס מתחת לעיניים.
הסר קיסמים לפני ההגשה. החנות מכוסה באופן רופף.