עוגת ברנדי משמש ואפרסק שנאפס
עוגת ברנדי משמש ואפרסק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 514 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. גשו לסופר וקנו שנאפס אפרסקים, שימור משמש, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 40 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגת ברנדי משמש , עוגת ברנדי משמש ורום פאונד עם אפרסקים , ועוגת פאונד ברנדי אפרסק עבור .
הוראות
חמאה וקמח תבנית עוגת צינור מזון זווית אחת. מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערת מיקסר מקציפים חמאה וסוכר למשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. מכים היטב. מנפים קמח עם סודה ומלח; מוסיפים שמנת חמוצה וברנדי עם קמח.
מכינים את הסירופ בסיר על ידי שילוב של סוכר, ליקר בטעם אפרסק, מים וגרידת לימון. מרתיחים במשך דקה.
הופכים את העוגה לצלחת ומחוררים חורים בתחתית העוגה עם פיק קרח או משהו דומה. יוצקים לאט את כל הסירופ לחורים עד שהעוגה חודרת והסירופ נספג. הופכים את העוגה מיד על צלחת ההגשה.
מכינים את הציפוי/הזיגוג על ידי שילוב של שימור המשמש, ברנדי המשמש וגרידת הלימון במחבת והרתחה למשך דקה.
מניחים על הזיגוג שקדים פרוסים יחד עם מעט גרידת לימון אם רוצים.
מגישים את העוגה עם אפרסקים טריים פרוסים ומצפים ב-1/2 כוס מיץ הדרים.
מוסיפים סלסלת אוכמניות אחת ומערבבים יחד.
יוצקים 1/2 כוס ליקר בטעם אפרסק ו-1/2 כוס סירופ פשוט על הפירות. (סירופ פשוט העשוי מ-1/2 כוס סוכר מבושל ב-1 כוס מים למשך דקה ומקורר)